Szerintetek hogyan lehetne felkészülni a 2017-es matematika emelt szintű érettségire középiskolai fakultáció igénybevétele nélkül úgy, hogy +80 minimum sikerüljön?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a szóbelire fel lehet készülni könnyedén, viszont az írásbeli elég nehéznek tűnik. Gondolok itt a határértékszámításra és a deriválásra. Köszönöm előre is segítségeiteket. :)2016. dec. 13. 16:46
1/2 anonim válasza:
Mint eddig mindig: a legjobb módszer a korábbi érettségi feladatsorok megoldása, a megoldásod és a helyes megoldás kielemzése, és ennek ismétlése. Persze annyit nem kell ismételni hogy kívülről megtanuld a konkrét feladatokat.
2/2 anonim válasza:
Járj el magántanárhoz, vagy kérdezd meg a faktos tanárt, hogy bemehetsz-e. Egyébként az első hiába van lepontozva, valóban azon múlik a legtöbb, hogy mennyi emelt szintű feladatot oldasz meg.
Én nem voltam soha egy túl okos, csak átlagos, ellinkeskedtem mindent, de utolsó félévben megcsináltam az eddigi összes feladatsort, őszieket is, és 92% lett ami szerintem azért eléggé jó.
Egyébként más témakörökben is valószínűleg az alap matekon kevesebbet tanultál mint az emeltesek, szóval nem csak a határérték-differenciál-integrál számítás van. Pl kombinatorikából vehettek összetettebb, nehezebb feladatokat, de más témákból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!