Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségivel és nem érettségih...

Érettségivel és nem érettségihez kötött szakmával, lehet e nappali rendszerben tanulni érettségihez kötött szakmát?

Figyelt kérdés
Jelenleg 20 éves vagyok és a érettségi után elvégeztem a villanyszerelő szakot, és most erősáramú elektrotechnikusnak tanulok jelenleg esti tagozaton mert azt mondták(egészen pontosan kimagyarázták), hogy nem lehet nappalin tanulni a második szakmát. Ami szerintem hülyeség, hogy én azért csináltam meg a villanyszerelőt mert abban az évben nem indult a technikusi és most, hogy indult minden támogatást elvettek az esti tagozattal és tulajdonképpen úgy kezelnek mintha két szakmunát(pl: villanyszerelő és ács) akarnék elvégezni és nem érdekli őket, hogy van érettségim és nincs olyan szakmám amihez kellene. Légyszives valaki írja le, hogy ez rendben van így vagy sem. Utóirat googlezni én is tudok :)

2016. nov. 30. 17:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha a technikusi nem ráépulés hanem 2 éves képzés ,és ha már egy okj szakmád van a másodikat estin végezheted el, ráépulést meg nappalin.
2017. máj. 27. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!