Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetek gépész mérnök ha nem...

Lehetek gépész mérnök ha nem tanulok előtte egy ideig fizikát?

Figyelt kérdés
Jól ment a fizika régebben,szerettem, külön vezettem egy fizika gyakorló füzetet is...aztán kaptam egy új fizika tanárt gimibe...meggyűlöltette velem a fizikát...pedig gimi elején is jól ment, meg amikor kicsit rámozdultam. Viszont utáltam is egy ideig...de 2 év után most megbékéltem és rájöttem, hogy szeretem, ha gyorsan haladva előröl kezdeném egy nem "csak úgy jó ahogy én mondom" tanárral (mint az előtte levő tanárom) akkor szerintem menne, szóval Egyetemen mindent elmondanak az elejétől, vagy nem és a lyukak már csak süllyedő hajót hozhatnak? most 12.-ben meg nem is lesz fizika...szakra meg nem megyek azzal a tanárral.
2016. nov. 24. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyetemen elmondanak mindent rendesen. Ha szorgalmas vagy,akkor nem kell aggódnod, de ha gyengék az alapjaid akkor igencsak kapaszkodnod kell majd. Én matekból voltam így,de aztán egész jól ment.
2016. nov. 24. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
27%
Az egyetemen nem a nulláról kezdenek semmit sem, különben se vége se hossza nem lenne a tanulmányoknak. A középiskolai tananyagra építenek, ha az nincs, akkor összeomlik minden.
2016. nov. 24. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetemen leadták kb 4-5 óra allat a teljes közép iskolás fizikát. Az egyetemi tananyaghoz képest nagyon kevés a közép iskolás. Gyakorlatilag semmit nem fog befolyásolni. Én gépészmérnök vagyok és 1 évig tanultam közép iskolában fizikát.
2016. dec. 3. 02:10
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2017. jan. 3. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!