Milyen szakra jelentkezzek?
Végzős vagyok, nemsokára érettségi, de nem tudom még, melyik szakot válasszam, hova jelentkezzek. Reál beállítottságú vagyok, emelt óraszámban tanulom a matekot és a fizikát, néha nehéz, de nem érzem olyan megerőltetőnek, kevés tanulással is jó jegyeket szerzek. Matekból emelt érettségit szeretnék tenni.
Valamilyen mérnök szakra gondoltam, a neten olvasottak alapján eddig a gépész és a mechatronikai mérnök, (esetleg mérnökinformatikus) vonz leginkább.
Szeretek rajzolni (igaz mostanában eléggé elhanyagoltam). Olyasmi munkát szeretnék a jövőben, ahol alkothatok, tervezhetek, létrehozhatok valami "újat". (pl.: autó karosszéria) Sajnos az ilyen tervezőprogramokhoz nem igazán értek, nem tudom, ez előfeltétel-e, ha valami ilyesmi szakra szeretnék jelentkezni. Programozni se tudok. Persze az is szempont, hogy aránylag jól fizessen, keresett legyen, könnyű legyen vele elhelyezkedni.
Bocsánat a kisregényért, köszönöm, ha elolvastad.
Ti mit ajánlanátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!