Mennyi idő alatt lehet felkészülni emelt szintű kémia érettségire?
Figyelt kérdés
Majdnem a 0 szintről indulna a felkészülés.
Válaszokat előre is köszönöm!
2016. nov. 4. 21:50
1/5 anonim válasza:
Függ a szorgalmadtól, mennyi segítséged van, mennyi időd naponta tanulni, mennyire fogod fel gyorsan magát a logikát benne, stb... minden egyes ilyen kérdéshez szoktam választ írni, mert emlékszem, hogy én is mennyit szenvedtem vele anno, pedig már nem végzős középsulisként kezdtem... ha kérdésed van, írj nyugodtan. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Én 2 éve érettségiztem, ezt a tanévet a készülésre szánom. Minden nap ráérek foglalkozni az anyaggal.
Hány órát kellene naponta tanulni?
2016. nov. 4. 22:03
3/5 anonim válasza:
Egy év elég rá.
Hogy naponta mennyi időt kell rászánnod, az attól függ, milyen gyorsan haladsz.
Csinálj egy ütemtervet, amiben felosztod az elméleti anyagot, a számításokat és a kísérleteket, és hagysz időt többszöri ismétlésre és pihenésre is.
(Én anno az elméletet januárban kezdtem, az Ötösöm lesz... példatárat már szeptember végén. Heti négyszer napi 1-3 órát foglalkoztam vele, de ebben benne volt, hogy végigcsináltam a példatárat.)
4/5 anonim válasza:
Szoktak indulni emeltérettségire is felkészítők,amik segítenek adni a ritmust :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!