Szerintetek lehetséges lenne felkészülni 10 hónap alatt emelt szintű kémia érettségire?
Online tanárt keresnék hozzá, mert ahol lakom, itt sajnos nem találtam jó tanárt. Jelenleg sajnos a 0 szintű tudás környékén állok.
Leírnátok tapasztalataitokat, véleményeteket?
Lehetséges, csak sok szorgalommal meg idöráfordítással.
A testvérem egy évvel az érettségi elött 2-es volt kémiából. Az utolsó év elején rájött, hogy neki az emelt érettségi kell a továbbtanulásához, elkezdett komolyan tanulni és ötösre érettsegizett.
Igen, de minden nap foglalkoznod kell vele, főleg a számolásokkal.
Szerezd be:
- Ötösöm lesz kémiából példatár: MInden feladat A részének a levezetése is benne van + az összes megoldás. Egymásra épülnek, és nagyon kevés elmélet is van benne, ez alapján BÁRKI meg tudja tanulni a számolásokat, csak sorrendben kell haladni és nem szabad kihagyogatni a példákból, mert egymásra épülnek.
- Villányi előkészítője a két szintű érettségire: elvileg ebben benne van az összes összefüggés, ami az érettségire kell, én a Mozaikos könyvek után, összefoglalásként olvastam, a Mozaik után elég "light"-osnak tűnt, én mellé a Mozaik könyveit is ajánlom.
A számolásokat októberben kezdtem, az elméletet decemberben, 75% lett végül - mondjuk nekem nem is volt cél a 80+%, szóval tanulhattam volna többet is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!