Ezekkel betudok jutni a jogra? 2017-ben érettségizek
Tutira kiállítanak neked olyan papírt, én is határon túli magyar vagyok, nálunk mindenki kapott, aki Magyarországon akart továbbtanulni.
Amúgy a töri emelt szerintem már magában is elég durva, úgy meg pláne, hogy neked teljesen magadtól kellene megtanulnod az egészet, mert gondolom suliban ti is tök mást tanultatok. Ismerősi körömben nem igazán sikerült jól senkinek, aki nem magyarországi gimibe járt...
Az angol emelt viszont elég könnyű, én inkább azt vállalnám be.
Ezen kívül meg nem tudom nálatok hogy van, de a mi esetünkben a mi itthoni érettségijeinket elismerték középszintűnek. És mivel mi csak jegyet kapunk az érettségire, százalékot nem, így egy 5-ös érettségi 100%-nak számít, ami azért nem kicsi előny.
Tehát ha nálatok is így van, akkor csak 5-ös jegyekkel, felsőfokú nyelvvizsgával, egy 85%-os emelttel és egy 5-ös otthoni érettségivel lenne:
200+40+85+50+100=475 pontod.
Szerintem nézz utána nagyon, hogy az Ukrajnában tett érettségi beszámítható-e Magyarországon középszintű érettséginek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!