Ezekkel betudok jutni a jogra? 2017-ben érettségizek
Figyelt kérdés
töri emeltet akarok tenni,meg angol közpszintűt,emellett most decemberben fogok tenni középfokú nyelvvizsgát,valamitn van ukrán felsőfokú nyelvvizsgám,mennyi az esélye,hogy így bejutok?2016. okt. 25. 20:30
1/18 anonim válasza:
Van. De ahhoz 90+ töri emelt kell.
2/18 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy hiába teszel angol nyelvvizsgát, nem számítják bele a pontokba?
3/18 A kérdező kommentje:
Miért nem számítják bele?Azt tudom,hogy a többletpont az 100,és ha leadom az emeltet akkor +45 pont,meg a c1 nyelvvizsgáért 40 pont,ezért?
2016. okt. 25. 20:48
4/18 anonim válasza:
nyelvért max 40 pontot kaphatsz, amit kilősz a felsőfokú ukránnal, tehét feleslegesen teszed le az angolt.
5/18 A kérdező kommentje:
az ukrán az nem biztos,mivel úgyvan,hogy a sulinak kellenne kiállítani papírt,hogy 11 évig tanultam,és akkor olyan mint egy c1-es,csak szar a sulim,és nem tudom,hogy csinálnak e itt vagy sem,szóval ezért kell az angol,mert gondolom egy nyelvvizsga azért jól jön
2016. okt. 25. 20:52
6/18 anonim válasza:
Ja értem...de akkor viszont, középfokú angollal nem biztos hogy lesz elég pontod. Bár nem tudom, államira vagy költségesre jelentkezel?
7/18 A kérdező kommentje:
államira szeretnék
2016. okt. 25. 20:55
8/18 anonim válasza:
Gyorsan kiszámoltam neked 90%-os töri emelttel, meg 90%-os másik tárggyal, plusz a nyelvvizsga és az emelt többletpontja összesen 438. Nem tudom hova akarsz menni, de idén Debrecenbe pl 460 volt az állami ponthatára. Tehát hogy bekerülj, az emeltnek is meg a sima érettséginek is 96% felettinek kell lennie.
9/18 anonim válasza:
nekem 90%emelt töri 96%közép angol plusz felsőfokúval van meg a 460p
10/18 A kérdező kommentje:
hát a törit nem hiszem,hogy képes vagyok 90%-tól magasabbra adni le,az angol középszintűben bízok,hogy az lesz több mint 90,na meg,hogy a suli állít ki olyan papírt
2016. okt. 25. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!