Milyen iskola a Kanizsai Dorottya Gimnázium szombathelyen? 2017-2018-as tanév?
Most egyre inkább a KGD-n gondolkozok :)
Többi kérdésem:
Hányas átlaggal vesznek fel diákokat? (általában)
Jófejek a tanárok?
Miért jobb esetleg mint a többi suli?
Érdemes oda menni?
4.3-4.5 körüli átlaggal bekerülök? (van esélyem)
(4.3 még nem volt az átlagom, inkább 4.5 vagy fölötte, de idén ki tudja)
Ajánlották még az NLG-t, de túl "elit" iskolának találom, Premó-ba pedig (pár ember elmondása alapján) az olyanok mennek akiknek 3-4 közötti átlaga van de gimibe akarnak menni :/ /ha valaki nem olyannak találja a fenti iskolákat mint amilyennek elmondtam szívesen meghallgatom :)/
szóval vélemény?
köszi, inkább olyanokra vagyok kíváncsi aki a fenti iskola valamelyikébe jár és tud mondani véleményt, vagy pedig akinek az ismerősének az ismerőse biztos forrás ;)
Szia:) Én KDG-be járok és nagyon meg vagyok elégedve vele.4.5-ös átlaggal szinte biztos h felvesznek, én 4.7-tel mentem.Premóról sajnos igaz, hogy nem a legjobb képességű diákok mennek.Barátnőmet 3.9-el felvették, KDG-be 4.3 alatt biztos nem vesznek fel.A tanárok összességében jók, de persze itt is van 1-2 akit nem szeretünk.Szerintem abszolút megéri, ha itt akarsz maradni akkor kell szorgalom, mert a tanárok nagyon elvárják a jó teljesítményt.Évvégén például 2-3-as nem nagyon fér bele.NLG-be jár ismerősöm, ő a tanárokkal nincs megelégedve, de ez csak az ő véleménye.
Melyik osztályba szeretnél menni?
A C-be szeretnék menni. Köszönöm a választ.
Én is hasonlókat hallottam a Premóról 😫
Sziaa
Énis a KDG be készülök a C be 😄
Ha gondolod irj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!