SZTE TTIK INFO MSC LEHETŐSÉGEK?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Jelenleg 11. osztályos tanuló vagyok, nemrég határoztam el hogy az informatika szakirány felé specializálódom. Sajnos programozó tapasztalattal még nem rendelkezem, a nyár folyamán szeretnék komolyabban elmélyülni a dologban. Azonban lenne pár kérdésem a fent említett témával kapcsolatban:
1. Milyen véleményen vagytok a szegedi egyetemről? Az SZTE mennyire ad jó programozási és informatikai alapot? (Természetesen ezt otthon tovább fejleszteném)
2.Szeretném tudásomat több irányba kamatoztatni, így gondolkoztam a programozó bsc szakon, majd gazdasági info msc, esetleg fordítva, vagy maradjak végig a programozásnál?
Válaszokat előre is köszönöm!
2016. okt. 16. 00:29
1/1 anonim válasza:
Az SZTE nagyon jó anyukâm anno ott végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!