Milyen lehetőségek vannak?
Érettségi után vagyok, egyetemre nem tudok bejutni, pénzünk nincs, munkát nem találok, van olyan OKJ-s képzés amit érdemes elvégezni?
Azon gondolkodom, hogy megöljem-e magam, mivel egyszerűen lehetetlennek látom a megélhetést, és nem akarok szenvedni.
Előre is köszi a segitséget
19F
Neked.
A szüleidnek és az összes olyan embernek aki szeret, végtelen nagy fájdalom, és + kiadás a temetésed.
De ez azért ne zavarjon, inkább neked legyen jobb, a többi pedig (meglehet hasonló gondokkal küzd), de majd csak kiheverik.
Egoista.
Itt sz*rozok már hónapok óta és semmire sem jutottam, segitséget kértem,kerestem és semmi, senki nem segit, nem is akar, hát gondoltam gyakorin rákérdezek, de úgy látom itt sincs olyan ember akinek érdeke lenne, hogy rájöjjek mi a f.s*zt kéne kezdenem az életemmel.Se tanácsadó, se pszichológus, se szülők, senki nem segit, magamon próbáltam de nem tudok.
bocs hogy megszülettem, nem én akartam
Gyere határvadásznak.Nézd meg a Police.hu oldalon a feltételeket és a juttatásokat.Ebben az országban már más lehetőség nincs.
Én is jelentkeztem,mert nincs semmi kilátásban.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!