Szakváltás egyetemen első szemeszterben?
Figyelt kérdés
Szegeden tanulok kémia szakon. Idén kezdtem, tehát most lesz egy hónapja, hogy hallgató vagyok. A kérdésem arra irányulna, hogy a TTIK-ról át tudok-e menni ÁOK-ra, és ha igen, akkor hogyan? Miből áll egy ilyen folyamat? Mit fognak figyelembe venni átvételkor? Előre is köszönöm a segítséget!2016. szept. 29. 10:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem nagy valószínűséggel újra végig kéne
menned a felvételi procedúrán - ha megvan kémiából meg bioszból az szükséges emelt érettségid
2/5 anonim válasza:
Mert ha valamelyikből (gondolom megvan az emelt kémia)
nem lenne meg az emelt érettségid, akkor először azt
le kéne tenned
3/5 anonim válasza:
Ja, az első félévben nem is lehet váltani szakot
4/5 anonim válasza:
ÁOK-ra csak a másik 3 egyetem ÁOK szakáról lehet átjelentkezni, más szakokról nem, újra kell felvételizned.
5/5 anonim válasza:
Semmit nem fognak figyelembe venni, mivel nem vesznek át. Ha azért nem vettek fel tavaly, mert kevés pontod volt, akkor az érettségiket is újra kell írnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!