Hova menjek tovább tanulni? (többi lenn)
Most vagyok 7.-es,de már elkezdtem nézni a gimiket meg a szakközepeet ésnemtudom.hogy minek lenne érteme.
ezt úgy értem,hogy hova menjek továbbtanuli ha forgatókönyvíró,,divattervező,rendezvénytervező,műsorvezető(ezeket a szakmákat tudom magamnak elképzeli)
Forgatókönyvíró:ez az ami nagyon tetszene,rengeteg ideje költök verseket,idezeteket,történeteket meg most kezdtem el egy sorozat forgatókönyvet is
divattervező:a divat is nagyon érdekel meg(nem akarok beképzelt lenni) szépen rajzolok és soa mondjak hogy lenne hozzá tehetségem
rendezvényszervező:a rendezvényszervezést is kedvelnem,mindenfele konferenciakt rendeznek meg minden
műsorvezető:na hát igen,kiskorom óta szavalok,éneklek stb... nagyon szivesen dolgoznék pl tv-ben így a műsorvezetés is egy lehetőseg(csak szerencse kell hozzá
)
tehet most irtam aegy reget,de mindegy...A kérdesem az hogy milyen suliba kene továbbtanulnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!