Melyik gimibe menjek tovább tanulni Nyíregyházán? (nem szopatós, iskolára gondolok).
Hát ez attól is függ, hogy milyen iskolába szeretnél beiratkozni. Gondolok ezalatt, hogy
Szakiskola - csak szakma (3év), + ha akarsz érettségit akkor az 2év /Ilyen átlaggal én nem választanám ezt/
Szakközépiskola - a mostani tanmenet szerint már 9-től tanuljátok a szakmát, ez 4 éves, általában van lehetőség maradni technikusin, ez sulitól függ, hogy mennyi idő /szakma + érettségi + technikusi(?)/
Gimnázium - Itt két nyelvet kell tanulni, és ha jól tudom. ez csak érettségit ad, négy éves.
Ha ezekről tudtál, akkor ne vedd figyelembe, nem oktatni akarok, csak segíteni.
A Sipkay az... háát... nem az az iskola, amire úgy nézünk, hogy: awww... nincs jó neve.
A felsorolok pár egész jó iskolát:
- Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi-Vízügyi Szakközépiskola -> Természetesen a saját iskolámat írom előre, nekem nagyon tetszik, rendes tanárok, normális diákok
- Kölcsey Ferenc Gimnázium
- Vasvári Pál Gimnázium
- Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakközépiskola és Kollégium
Ezeknek az iskoláknak elég jó nevük van, tapasztalataim alapján.
Remélem segítettem! :D
Sok sikert!
Sokat segít ha megmondod milyen típusú iskola érdekel:)
Mostanában felkapott a Kölcsey, Krúdy, Zrínyi, Vasvári, Széchenyi. Legalábbis én főleg ezekről hallok:D
Szerintem sokat segíthet ha elmész a nyílt napokra, személyesen megtapasztalni, hogy milyen a suli:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!