Némettel és angollal továbbtanulás, álláslehetőség?
:D mintha a 2 évvel ezelőtti énem írta volna ki ezt a kérdést.
Annyit tudok javasolni, hogy ne mindenképp csak és kizárólag a nyelvekben gondolkozz hanem VALAMIBEN, amihez kellenek a nyelvek, így szerintem könnyebb olyan szakot találni, ami érdekel is és jók az elhelyezkedési lehetőségek is.
A te cipődben jártam felvételi előtt 1 évvel én is, végül gazdasági irányra jöttem, nemzetközi gazdálkodásra. A gazdaság úgy gondolom, egy olyan terület, amelyen jól kamatoztatható a nyelvtudás. Mi nyomatjuk a 2 nyelvet, az angol itt nem "ó, te beszélsz angolul?" szint, hanem úgymond elvárás, hogy meg tudj rajta szólalni és meg is értsd, emellett meg legalább egy nyelvet beszélni kell (bár én angol mellett-ez az alap.. német-spanyolos vagyok/leszek, tehát 3 nyelves).
Nem tudom, mennyire érdekel a gazdaság, mennyire megy a matek, de szerintem teljesen logikus itt minden tárgy, tehát kicsi alapfelfogással bármk megérthető és megtanulható.
Elárulom, hogy engem sem érdekelt sokáig ez a szak, de amikor ide kerültem, világossá vált, hogy szeretem és érdekelni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!