Mit tudnátok nekem ajánlani továbbtanulás terén? Továbbá hogyan működik az OKJ képzés?
Nincs semmi ami érdekel, vagy lenne valami haszna. Amit szerettem volna, lebeszéltek, így már egyetemre sem akarok menni, se főiskolára. Valamire való OKJ képzést szeretnék, amivel el tudok helyezkedni valahol. Érdekel a mezőgazdaság, szívesen helyezkednék el ezen a területen, ha lenne lehetőségem. Érdekel a növényvédelem, állattenyésztés, bár az utóbbiról túl sok rosszat hallottam, az előbbiről pedig mindenki lefele beszél.
Tehát szeretnék tanácsot kérni, mire jelentkezzek, amivel el is tudok helyezkedni, és nem a minimálbért kapom meg.
Hogyan működik az OKJ képzésre való jelentkezés? Erről részletesen is írhattok, semmit nem tudok az égvilágon :/
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
18/L
Mezőgazdaságban alig van fiatal, ott biztos lesz helyed, de sokat kell dolgozni, és lehet, hogy eleinte nem sok pénzért.
OKJ képzésre úgy tudsz jelentkezni, hogy kinézed, kikeresed neten a megfelelő iskolát, és velük megbeszéled a feltételeket: mikor indul a tanfolyam, milyen napokon van, milyen hosszú, havonta lehet-e fizetni, stb.
Itt vannak még hasznos infók, de nézz utána, most is így van-e, mert régebbi cikk:
Ebben is vannak jó dolgok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!