PTE TTK matemetika szakosok, osztatlan tanárképzésre járók véleményekre lennék kíváncsi. Szerintetek menne nekem?
"Attól hogy anno négyesre ment neki lehet hogy egyetemen jobban menne neki."
- Persze lehet. De mint tanár, úgy gondolom, helyén való, ha még most feltszi magának ezt a kérdést.
"Igazából én nem középiskolában szeretnék tanítani hanem általános iskolában felsősöket."
- Egy dolog, hogy Te mit szeretnél, megint más, hogy milyen lehetőségek lesznek majd. Azért annyira sok lehetősége még egy matektanárnak sincs, hogy válogasson. Egyébként általános iskolában is nagy felelősséggel jár az oktatás, még ha a tananyag könnyebb is.
Az én kérdésem meg arra vonatkozott, miért csak négyes vagy. Nem megy jól? Ha ez az oka, biztosan nem fog ez gondot okozni, nem lesz kellemetlen, amikor esetleg a diákok jobban oldja meg a feladatot, mint Te? (nekem volt ilyen tapasztalatom)
Vagy lusta vagy? Ha igen, hogy tolerálod majd, ha a diák is lusta?
Ha viszont rossz volt a tanár, tudod, hogyan lehetnél jobb?
Te tanár vagy?Hány éves vagy ha szabad kérdeznem?
Nem iazán tudom, hogy mi az oka de szerintem nem vagyok kellően szorgalmas. Szerinted csak olyan mehet tanárképzőbe aki az adott tárgyból mindig 5-ös volt?
Szerintem is hagyjuk...
De a többiek véleményére még kíváncsi lennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!