Én a Szent László Gimnáziumba szeretnék menni emelt angol-matek szakra 8. -tól. Mit gondoltok róla? Szerintetek érdemes oda menni? Nem voltam egyszer se kitűnő de hármasom sose volt, viszont 7. év végén 3-as lettem töriből.
Figyelt kérdés
2016. szept. 19. 22:05
1/2 anonim válasza:
Nagyon jó iskola, igen, érdemes oda menni, de az.biztos, hogy nagyonegterhelő lesz a két.emelt.szintű tárgy egyutt.
2/2 anonim válasza:
Mindenképp gyúrj rá a felvételi típusfeladataira, ha az megy akkor olyan 70 pont körül van esélyed bekerülni.
A másik az hogy próbálj mindenképp egy 4-es fölötti átlagot összehozni félévre.
Én voltam a nyílt napon ha szereted a matekot akkor érdemes oda menni, mivel ha csak kényszerből csinálod egy idő után megunod és akkor már sokkal nehezebb lesz.
Mindenképp ha oda akarsz járni akkor el kell döntened hogy te ezt most végig csinálod.
Csak akkor tudod végig csinálni a gimit, ha megvan benned a megfelelő érdekeltség és kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!