Milyen vélemények vannak egy DAEWOO LANOS 1,3 S Klímás 2002/8 81000Km-rel, látszólag kitűnő állapotban van, érdemes megvenni?
Mindenki lenézi a francia autókat pedig ha gondját viseled nem lesz baja. A németekkel több a gond. Nekem vwv polom van és egy hulladék az egész. (váltó csere, kuplung csere, rossz légzsák kivilágít a jelzője, rossz volt az önindítója is. Ja a váltót 15.000km nél cseréltem. Most van benne 88.000 km :S
össze van dobva az összes VW ami alacsony árban van értem azt a passatig. ami 10.000.000millió felett van az már jó. de az alatta lévők sz@rok. :S
Van egy peugeotom is expert (kishaszon) semmi baja nem volt eddig csak a klima romlott el pedig most taposom bele a 320.000km-t 2004-es.
MOndj le a Lanosról mert koreai és nehéz hozzá alkatrszét találni mert már nem gyártják. És vajon miért nem? mert nem kell senkinek. gondolkozz ezen :)
gondolom erre az autóra gondoltál:
én nem venném meg a helyedben. vonóhorog van rajat és lehet hogy nehéz terhet cipeltek vele ami a kuplungnak árthatott. A műszakija is le fog járni az idén, de ez csak egy vélemény.
én a helyedben ezt venném meg:
nincs elektronika ami elromolna benne pl elektromos ablak. Volt ilyen autóm csak kombi és 400.000km volt benne mikor eladtam. 50.000km-el vettem meg anno.
hátha segítettem :)
utolsó vagyok.
Azzal az astrával is lehet gáz mert nincs kiírva a km óra állása, és a műszaki sem, de találtam egy másikat ami 30.000Ft-tal több és jó állapotú kevés kilóméterrel.
650 ezer?
Bocs, hogy már megint ezzel jövök de az már egy BMW E36 316
:DDDD
Amúgy Opel Astra F valóban örök egy autó.
Szomszédomnak is van egy, soha nem törődik vele, már szegény szét van rohadva aztán fél magyarországot meg a környező országokat bejárják vele szóval csak ajánlani tudom, ja és annyi hogy NE vagyél ecotec motorosat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!