Egyetemre szeretnék járni. Szerintetek ilyen átlaggal bírnám? (Nem büfé szakokra)
9.-be kb 3,5 voltam,
10.-be 3,7
11.-be 4 felett
Most végzős vagyok. Sajnos soha nem tanultam, viszont rájöttem, hogy nem az szeretnék lenni, mint amit a szakgimnáziumban tanulok (ügyvitel).
Néhány ember azt mondta, hogy az egyetemeken egy félév olyan, mint a középsuliba a 4 együtt. Ez igaz?
Légyszi mondtok tapasztalatokat? (Hogy milyen átlaggal hova mentetek, mennyire bírjátok...)
Gazdasági szakra szeretnék menni (pénzügy, számvitel)
11.-es év végi jegyeim:
irodalom 4
nyelvtan 4
töri 4
matek (emelt) 5
És csináltam előrehozott infó érettségit: 5 (135 pontos lett)
Még érettségiznem kell szakmai tárgyakból ( gazdasági, jog, levelezés, kommunikáció, vállalkozási... ezek összevonva)
Szerintetek így mennyi esélyem van?
Rengeteg esélyed van!
A sikered már eldőlt, a fejedben. Ez az egyik legfontosabb tényezője, sőt a legfontosabb.
Az akaratod a lényeg és egy kis szorgalom és ügyeskedés= diploma.
Köszi az eddigi válaszokat! :)
Szerintetek melyik egyetemre menjek? Ha tudtok, légyszi tapasztalatokat is írjatok.
UPDATE:
Sziasztok!
4-es/5-ös tanulmányi átlaggal és jeles diplomával végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügy és számvitel BSc szakán. Jelenleg egy befektetési banknál dolgozom elemzőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!