Szerintetek ez jó pályakép?
Nyelvtanárnak készültem, azonban a minorom nyelvéből (kis nyelv) a sok tanulás ellenére sem értem el a felsőfokú nyelvvizsgához szükséges tudást. A minor szak felsőfokú nyelvvizsgája azonban kellett volna a tanári mesterhez. A tanári mester pedig most futott ki, többé nem indul.
Mivel a pedagógia az alapvető célom, a hivatásom, második alapképzésként a gyógypedagógiát fogom elvégezni levelezőn, majd egy egy éves fordítói szakirányú továbbképzést építek az anglisztika BA-ra. Már több éve foglalkozom fordítással, pedig nincs egyelőre végzettségem, nagyon szeretem, és sok megbízást kapok. A gyógypedagógia pedig nem "jobb híján" lenne a választásom, hanem mert komolyan érdekel.
Szerintem ez jó, mert így több lehetőségem lesz a munkaerőpiacon, semmi sem fog kárba veszni. Jelenleg is főállás mellett fordítok; a jövőben ezt tovább vinném.(Gyógypedagógia mestert már nem végeznék, mert nem annyi pluszt a befektetett pénzhez képest.)
Mit gondoltok erről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!