Gimnazista vagyok. Tehetek érettségit szakmai tárgyból?
Figyelt kérdés
Gimibe tanulok, idén fogok érettségizni. Eü alapismeretekből szeretnék emelt érettségit tenni, ugyanis a kémiával próbálkoztam, de nem lettünk barátok. Többlet pont miatt kellene még egy emelt az emelt biosz mellé.Lehetséges ez?#továbbtanulás #biológia #érettségi #pontszámítás #emelt szintű érettségi #egészségügyi alapismeretek
2016. szept. 11. 21:19
1/6 anonim válasza:
Ha meglesz az érettségid, akkor tudsz
2/6 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg a fizikát a kémia helyett
3/6 anonim válasza:
Igen, de valószínűleg egyedül kell felkészülnöd. Vendégtanulói jogviszony keretében osztályozóvizsgát kell tenned az eü. alapismeretek teljes anyagából. Ezt az igazgató engedélyezi, de lehet, hogy magadnak kell olyan szakgimnáziumot keresned, ahol fogadnak.
4/6 anonim válasza:
Orvosira szeretnél jelentkezni?
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
Utolsó: Nem orvosira, gyógytornászatira. Szorgalmas és nagyon jó tanuló vagyok, a legrosszabb érettségikkel számítva is felesznek elvileg Szegedre, de maximalista vagyok plusz beszeretném biztosítani magam.
2016. szept. 12. 13:21
6/6 anonim válasza:
Már megbocsáss, de te mazochista Vagy?! A szakmai érettséginél nincs nehezebb s undorítóbb az egész világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!