Kell ettől tartanom? (OKJ, bővebben lent)
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülyének fogtok nézni, viszont értsétek meg hogy olyan ember vagyok, aki még a legapróbb dolgokon is rendkívül ideges tud lenni. Rossz szokás, ez van. Szóval... 18 éves vagyok és most végeztem el az érettségit. Jelentkeztem egy OKJ-ra, ami nagyon érdekel, de jelenleg szinte semmit nem tudok a szakmával kapcsolatban. Ahogy elnéztem az OKJ-s osztályomban nincs senki aki 24 vagy 25 éves kor alatt lenne, illetve a többségük már valamennyire benne is van a szakmában, ért hozzá. Az utóbbi időben teljesen kikészít az, hogy esetleg ezek mellett az emberek mellett nincs nagyon keresni valóm. Ez alatt azt értem, hogy eléggé látszódni fog hogy én leszek az, aki semmit sem tud, ők pedig már valamennyire tapasztaltabbak.2016. szept. 7. 22:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!