Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kell tartanom ettől?

Kell tartanom ettől?

Figyelt kérdés

Feljelentettem valakit, aki interneten és telefonon zaklatott. Van sok képernyőmentés és hangfelvétel. Mikor közöltem ezt az illetővel, előjött azzal, hogy ő is feljelent, azt fogja mondani, hogy felhívtam fülkéből és megfenyegettem, ezt több barátja fogja tanúsítani, valamint fegyverrel is fenyegettem, ezt is többen fogják tanúsítani.

Kell tartanom ettől, vagy ez teljesen debil?

2015. dec. 23. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki hogy a hamis tanúzást a törvény bünteti, szal...

Könnyen be lehet bukni az ilyet, mert minél több embert hoz, annál több hülyeséget mondanak.

Ne izgulj, nem lesz gond.

2015. dec. 23. 15:05
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Valami ilyesmire gondoltam én is, valahol hallottam, hogy minél több a hamis tanú, annál több az ellentmondás. Zöld ment.

2015. dec. 23. 15:06
 3/8 anonim válasza:
Kamuzik meg fél ha kivizsgálják azvügyet rájönnek hogy hazudik ugye térfigyelő kamerák a haverjai meg hamus tanuzást nrm hiszem hogy beválalnak ráadásul egy ilyen zaklatónak ki segítene
2015. dec. 23. 15:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Elég nagyot mondó, hol rendőr ismerősökkel kérkedik, hogy betyársereggel, hol cigányokkal.
2015. dec. 23. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyébként rögzítsd azt is, hogy ezzel fenyeget.

Aztán utána majd sokaknak el fog menni a kedve, de a leírtakból is látszik, hogy egy bohóc.

2015. dec. 23. 15:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Minden el van mentve. Leírta, hogy négy tanúval fogja állítani, akik a kihangosított telefonon hallották, hogy én fenyegetem. Mondjuk azt nem tudom, honnan tudnák, hogy én voltam, ha soha nem találkoztunk, soha nem beszéltünk!? Értitek?

"- YX volt, aki telefonon fenyegetett!"

"- Beszélt, találkozott maga valaha XY-al?"

"- Nem."

"- Akkor honnan tudja, hogy ő volt?"

2015. dec. 23. 15:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem mondtam, elküldte az ő feljelentését, egy nagyon primitíven megfogalmazott iromány, amiben azt állítja, hogy magánszámról vagy fülkéből hívtam. Ez nem ellentmondás kicsit?
2015. dec. 23. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Az azért feltűnő lesz, hogy a rögzített dolgokban meg se említi a sérelmére elkövetett dolgokat.
2015. dec. 24. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!