Én szeretek hason feküdni, és általában így is alszom, de mindig félek, hogy ettől eldeformálódik, és nem tesz jót a mellemnek. Szerintetek kell ettől tartanom? Vagy ügyeljek rá jobban? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 22:45
1/9 anonim válasza:
Hát én kiskoromtól kezdve hason alszok..stb. és most vagyok 17 éves,és kinőttek a melleim,sose deformálódtak el meg semmi.. ráadásul szerintem nagyok is a melleim.:O
3/9 anonim válasza:
semmi baja nem elsz nyugi. semmit nem ebfolyásol az alvó póz. Ugy aludj ahogy kényelmes. 29/N
4/9 anonim válasza:
Aludj nyugodtan úgy ahogy kényelmes, mert semmi baja nem lesz a melleidnek!
5/9 anonim válasza:
Laikusan azt gondoltam, h a nők nem szeretnek/nem tudnak hason aludni, főleg ha nagyok a melleik. Tévedtem. :D
Kérdező, ha eddig jó volt, és nem deformálódott, feküdj továbbra is hason! :)
6/9 anonim válasza:
Utolsó! A nagy nélkül lányok/nők nem is tudnak úgy igazán hason aludni, de egy átlagos közepes méretű simán! Na meg van a félig hason fekvés is.
7/9 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj, nyugodtan aludj hason. Nem viaszból van!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. ápr. 9. 21:15
9/9 anonim válasza:
Én mindig a bal oldalamon alszok, mert Apukám egész pici lány korom óta erre szoktat. Eleinte nem volt könnyű, mert gyakran szédültem meg kényelmetlen volt, de idővel megszoktam. Jobban mondva muszáj volt megszoknom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!