BTK-ra nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
Az ELTE-n más karról is át lehet járni a BTK-ra nyelvet tanulni? Fel lehet venni úgy az órákat?2016. szept. 1. 18:17
1/4 anonim válasza:
Elméletileg igen, de gyakorlatilag necces. Nem tudom, milyen nyelvet szeretnél tanulni, de a nagyobb nyelveket (angol, német stb) már felsőfokon vagy annak közelében tanítják első évben is. Kisebbeknél az alapoktól folyik a nyelvoktatás, de ott meg ugye szemináriumokra nehezen tudnál bekerülni, tekintve, hogy nem tartozik az adott óra a mintatantervedhez. Vannak az ELTE-nek nyelvtanfolyamai is, azt próbáld meg inkább.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Én olaszra szeretnék menni,de teljesen kezdő vagyok,még soha nem tanultam.
2016. szept. 3. 08:25
3/4 anonim válasza:
Olaszhoz kell előzetes nyelvtudás, szóval szerintem neked inkább a nyelvtanfolyam lenne jó. Neptunban Elvileg kaptál róla te is üzenetet 😊
4/4 A kérdező kommentje:
Igen,köszi,csak már annyi minden van:D
2016. szept. 3. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!