Anno levelezőn végeztem az érettségit, ahol nem kellett nyelvet tanulni, most ez követelmény a felvételinél?
Figyelt kérdés
50 éves múltam, még hagyományos érettségit tettem ahol nem volt követelmény az idegen nyelv, felvi.hu kalkulátora mégis kéri a tanult tárgyaknál is, hogy jelöljem meg az idegen nyelvet. Így pontot se tudok számolni esélylatolgatás céljából. Mégis követelmény a nyelv a felvételihez?#nyelv #idegen nyelv #követelmény #érettségi #felvételi #pont #pontszámítás #tanulmány #kalkulátor #esélylatolgatás
2016. jan. 6. 19:45
2/5 anonim válasza:
Nem követelmény.
A régi típus érettségiket máshogy számolják, mert nem százalékos eredmények vannak beleírva, hanem osztályzatok.
Én úgy tudom, hogy az ötös az 100%, a négyes 79% stb.
Nem vagyok biztos benne, de a felvételi tájékoztatóban van szó a régi érettségikről is.
3/5 anonim válasza:
Egyelőre még nem felvételi követelmény (bár tervezik), de a diplomához mindenképpen kelleni fog nyelvvizsga, csak haladékot kapsz.
4/5 anonim válasza:
Miből tettél "anno" nyelv helyett érettségit?
5/5 anonim válasza:
Nem volt anno kötelező oroszból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!