Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemen hogy tudom meg hogy...

Egyetemen hogy tudom meg hogy melyik tárgy a fontosabb?

Figyelt kérdés

Amik az első félévben vannak ajánlva azok közül az egyiket nem tudom felvenni mert nem érek rá. Ezért le kell adnom, de tudom 1 picit variálni, hogy egy másikat adok le és akkor annak a helyére teszem be a problémásat. Az egyik olyan amin csak gyakorlati jegyet kapok (Szakmai és pénzügyi információ-feldolgozási alapismeretek)

A másik meg elmélet&gyakorlat és kollokviumos. (Pénzügyek alapjai) mind2 3 kredit

2016. aug. 29. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ami kötelező, az kötelező. Amik egymásra épülnek, azokat sorban kell elvégezni.
2016. aug. 29. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Mi az hogy nem érsz rá?

Nem ajánlva vannak, hanem tantervi hálód szerint akkor kell felvenni a tárgyakat.

2016. aug. 29. 21:53
 3/5 A kérdező kommentje:

De honnan tudom, hogy fog e rá épülni valami?

És kedves második képzeld el nem véletlenül az a neve, hogy "ajánlott félév"

2016. aug. 29. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
59%

Még hány kérdést teszel fel ugyanarról a problémáról? Itt minden tárgy kötelező.

Megpróbálhatod, hogy nem csinálod meg, de nem biztos, hogy később egyszerűbb lesz.

2016. aug. 29. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ha pl. most elsőben nem csinálsz meg valamit, ami viszont kell a második félévre, akkor az egész elcsúszik, miközben ott vannak azok a tárgyak, amiket az adott félévben kell elvégezned. Az ajánlott félév meg azért ajánlott, mert ajánlott úgy csinálni, ha nem akarsz kicseszni magaddal.
2016. aug. 30. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!