Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Potvízsga! Vajon sikerülni fog?

Potvízsga! Vajon sikerülni fog?

Figyelt kérdés

Sziasztok4

Történelemből potvizsgázom első 9tételt tudom 10-11-12-13 ból kb semit 14est iss tudom . Szerintetek szerencsés leszek vagy szerencsétlen?

Első 1-9 tétel kihúzására

2016. aug. 24. 23:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Oké, hogy ez csak egy online oldal és vannak elírások, de azért ennyire ismerd már a magyart, kérlek. Csoda, hogy nem abból mész pótvizsgára.

Egyébként meg tanulni kell, de ha használhatsz atlaszt, onnan is össze tudod szedni a kettest.

Egyébként nem értem hogy lehet megbukni történelemből, órai legrosszabb esetben is össze lehet szedni egy erős hármast.

Én soha nem tanultam igazán történelemre, néha elolvastam az anyagot, de annyi. És mégis mindig kitűnő voltam belőle (kivéve kilencedikben, akkor csak jelest kaptam).

2016. aug. 25. 00:44
 12/14 anonim ***** válasza:
8%
*órai figyelemmel
2016. aug. 25. 00:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát, ha magyarból képes voltál levizsgázni ilyen helyesírással meg fogalmazással, akkor neked BÁRMI sikerülhet.
2016. aug. 25. 00:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Végül melyiket

sikerült húzni ?

2018. nov. 8. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!