Megbuktam matematikából 11. évfolyamon, most egy hete küldütt az iskola egy feladatsort, amin gyakarolhatok, de nem tudom, hogy kell megcsinálni, nem tudnátok valamit neten, hogy-hogy tudnám megtanulni?
Szia!
Én is a pótvizsgára készülök, szintén 11.
Nem küldenéd el nekem a feladatsort? Én a zanza.tv oldalon tanulok illetve, amelyik témából az nem elég, abból youtube videókat is megnézek, szinte minden anyagrész fent van. Csak én sajnos pont feladatokat nem találok, hogy gyakoroljam .
Szerintem nem jogszerű, hogy csak most küldenek feladatsort.
Másrészt, ha most kezdesz csak készülni, az már késő.
Ilyenkor már inkább a vizsgáztatók jóindulatára számíthatsz csak.
Az durván 1,5 hét még, az alatt azért egy 11.-es matekot röhögve meg lehet tanulni, csak kell hozzá anyag.
A matek tipikusan a megértős tárgy, ami van akinek könnyen megy, van akinek nem elég 1-2 feladat egy típus megértéséhez, de akkor ő többet csinál belőle.
Egyetemen azért egy kicsit nehezebb matek is van, és azért ismerek olyat aki 0-ról 2 nap alatt felkészült a vizsgára, de ismerek olyat akinek azért kellett egy hónap. Ez mind emberfüggő, de másfél hét még nagyon sok idő. Kitartást!
> Az durván 1,5 hét még, az alatt azért egy 11.-es matekot röhögve meg lehet tanulni, csak kell hozzá anyag.
A matek tipikusan a megértős tárgy,
Ez vicces, én világ életemben azt hittem hogy gyakorlós tárgy? *fejvakarcs*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!