Idén 5 érettségi tantárgyból 3bol bukok Ilyenkor lehet úgyhogy megyek magyarból és Töriből érettségizni? Most májusban És augusztusban 3 potvizsga és ő októberben 3ból érettségizek?
A kérdés lényege idén csak kettőből mehetek e érettségizni?
És Augusztus 3 potvizsga és októberben 3 érettségi? Ezt így lehet e?
Van matek német biológia magyar és történelem.
Én év végén 3bol buktam
Magyarból és Töriből átmenetem
Abból mehetnék érettségizni
Az a kérdés hogy csak kettőből mehetek e érettségizni.
És h majd nyáron akkor a tantárgy ami maradt abból potvizsga és októberben èrettségi belőlük így lehet e?
Azért ez hülyeség mert van aki nem megy 2ből érettségizni attól 3ra mehet
2 ismerősöm is mehetett csak ők egyből buktak csak
Az volt a kérdés ha 3bol bukok mehetek e kettőből
Ja és tanár is mondta ha 2 nem sikerül még lehet menni
Csak az a kérdés ha 3 nem sikerül lehet e
A helyes válasz: igen, mehetsz. Beadsz egy kézírásos kérelmet az igazgatónak, hogy magyarból és töriből a jelentkezésedet változtassa előrehozottra, de ezt igazából maguktól is illik megtenni, de jobb, ha te megteszed, hogy tuti legyen. A két sikeres érettségiről törzslapkivonatot kapsz, amit a következő jelentkezéskor be kell adni.
Az összes eddigi válasz rossz, hasraütésen alapul. Nem kell hozzászólni, ha valakinek fogalma sincs...
Itt a hivatalos forrás:
"Ha a tanuló a középiskola utolsó évfolyamán nem tudta befejezni a tanulmányait, az adott vizsgaidőszakban rendes, javító és pótló érettségi vizsgát nem tehet. A tanuló kérelmére a rendes érettségi vizsgajelentkezéseit előrehozott érettségi vizsgajelentkezésre kell változtatni bármely érettségi vizsgatárgyból, amelyből jogosult érettségi vizsgát tenni. Azokat a vizsgajelentkezéseket, amelyekre a tanuló nem jogosult, az igazgató törli."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!