Nem akarok idén érettségizni, nem tudom mi legyek?
Az a helyzet, hogy nem tudom mi legyek, és ugyan már leadtam a jelentkezésemet, de nem tudom mi legyen.
Éretlennek érzem magamat, még tanulni és készülni szeretnék, nem egyből nekiugrani...
Szóval mi legyen? Nem akarok érettségizni...
"Azért, mert utána nem akarok egy senki lenni."
- Mert befejezett középiskolával, érettségi nélkül ugye több leszel...
"Én teljesen más dolgokban vagyok jó, de arra meg olyan furán néznek."
Miben vagy jó? Mi az, hogy furán néznek? Ne másoknak akarj megfelelni a vágyaiddal, hanem csak magadnak.
Én, ha megkérdezték, miért szeretnék tovább tanulni így, hogy már a munkaerőpiacon vagyok egy ideje, sokáig szégyelltem megmondani, hogy anglisztikára akarok menni és fordító szeretnék lenni. Azért szégyelltem, mert ezután mindenki azt mondja, hogy az hülyeség, abból nem lehet megélni. Én ezt belátom, de a szaros közfoglalkoztatási béremből sem tudnék megélni, ha nem lenne a férjem. És ha már csak kis pénzért van lehetőségem dolgozni, miért ne csinálhatnám azt, amit szeretek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!