Otthon is elvégezhető a kresz vizsga?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy mostmár otthonról is letehető a kresz vizsga, ha elutalom előtte a vizsga összegét.
Tényleg van erre lehetőség? Vizsga előtt nem is kell járnom órákra? Mert már 90% felettire megcsinálom itthon a vizsgakérdéseket.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 24. 13:54
2/5 anonim válasza:
Remélem nem!
Azért az elég mókás lenne.
3/5 anonim válasza:
Ilyen nincs, nehogy elutald a pénzt valami lehúzós oldalra! Kresz vizsgát megadott központokban tehetsz csak le előzetes jelentkezés és a vizsgadíj befizetése után. A tanfolyamvezető tud erről bővebb tájékoztatást adni.
4/5 anonim válasza:
Hát szépen néznénk ki, beültetem aput a gép elé és megcsinálja nekem? De gondolom te a tanfolyamra gondoltál, ami nem hiszem, hogy kihagyható lenne, hiszen a vizsga csak pár részét takarja a tananyagnak, az oktatódnak kötelessége az egészet elmondani, nekem emg meghallgatni. Legalábbis amikor én csináltam két éve, akkor kellett. Kérdezz rá a legközelebbi vizsgaközpontban és kész.
5/5 anonim válasza:
Szerintem te az E-Learningre gondolsz. Jelenleg én is otthon tanulom a kreszt. Kiválasztottam az autós iskolát, befizettem az összeget ők pedig elküldtek nekem egy anyagot, amiből neten keresztül tanulhatok. Így órákra nem kell bejárnod, otthon készülhetsz magadtól. A vizsgát otthon nem végezheted el, arra személyesen kell elmenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!