Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha most elkezdeném ilyen...

Halasi Péter kérdése:

Ha most elkezdeném ilyen október végén 14 évesen a mopedre letenni a jogsit akkor még elvégezhető 2013 elött vagy ha nem és már bőven benne vagyok a tanulásába és már csak a vizsga kell attól még megkapom a jogsit?

Figyelt kérdés

2012. okt. 9. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon neccesen tudod csak megcsinálni, ha jól tudom november végéig van motoros vizsgáztatás. De lehet, hogy csak november közepéig. Szóval ha most ebben a pillanatban elkezded, akkor sem biztos, hogy kapsz időpontot idénre forgalmi vizsgára. Ahhoz, hogy 14 évesen megkapd pedig be kell fejezni teljesen, ha átcsúszik jövőre, akkor buktad az egészet. Legalábbis én így tudom.
2012. okt. 9. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:

14évesen nem vállalnának már, mert minden sulira vonatkozik a korhatár emelés, 16évesen viszont könnyebb dolgod lenne.

Plusz még erre rátolódik az ősz is, ilyenkor nem tudnak indítani tanfolyamot, legkésőbb időponttal március végefelé

20/F

2012. okt. 9. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Kb lenne egy hónapod az első kresz órától a forglmi vizsgádig. Lehetetlen. November végén leáll a motoros oktatás és vége. Ha meg nem teszel sikeres forgalmi vizsgát, akkor bukod az addig befizetett pénzt. El kellett volna kezdeni hamarabb ahhoz hogy sikerüljön. Ez az egy hónap kb a kreszre lenne elég.
2012. okt. 9. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért ne tudnád befejezni jövőre?

A korhatár ma se változik. Mint ahogy tegnap se változott, és nem is fog.

Hiába linkelem be minden nap a jogszabályt, még mindíg azzal jön mindenki hogy jajmilesz.

Bár végülis meg tudom érteni. Ugye ott van a sok pénzéhez autóssuli akik kib@sszák a honlapjukra hogy ez lesz.

De nem.

És hogy nehogy véletlenül megszóljon valaki hogy ma még nem linkeltem:

[link]

320. oldal környékén van(valamivel lejjebb asszem)

2012. okt. 9. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!