Kedden forgalmi vizsga, és én teljesen elástam magam! Mit csináljak?
Mindig is nagyon ideges típus voltam. Ma is próbáltam volna jól teljesíteni a vezetésnél, de annyira ideges voltam a közelgő vizsga miatt, hogy rosszul sült el minden. Az oktató meg ahelyett, hogy oldaná a feszültséget, még tovább fokozza a beszólásaival, meg a lesajnálásával. Meg abba is belekötött, hogy ki kellett állnom a bicikli útra, mert nem tudtam jobbra sorolni, mert pont állt egy autó a kereszteződés legvégén a tábla mellett. De ha bal oldalból mentem volna ki a kereszteződésbe, akkor az lett volna a baja.
Meg a forgalmi vizsgán a vezetés előtt miket kell megmutogatni a vizsgabiztosnak? Lámpák, fékek, stb...?
Ezt nem beszéltük át.
Szia.
Ne izgulj ennyire a vizsga miatt! Nekem harmadjára sikerült. A második bukás után annyira magam alatt voltam, hogy csak na. Az én oktatóm is ugyan ilyen volt, ahelyett, hogy bátorított volna, inkább elvette azt a maradék kis kedvemet is ami volt.
A kötelező ellenőrzés:
-rendszámtáblák megvannak, a hátsón a zöld matrica megvan
-gumikon sérülés, szakadás nincs
Kinyitod az ajtót:
-kormány nem szorul, nem lóg
-felkapcsolod a világítást (mindhármat)
Gyújtást kapcsolsz:
-index jobbra-balra
-tolatólámpa
Elinduláskor pedig kötelező fékpróba! Elindulsz lassan, kuplung-fék megállsz és mondod a vb-nek, hogy üzemifék működőképes. Ezt el ne mulaszd, mert azonnali bukás!
Figyelj a sebességre, mindig legyen index de ne felejtsd kint. És folyamatosan ellenőrizd a mögöttes forgalmat a visszapillantóban. Ja és sávváltáskor, előzéskor mindig nézz vissza váll fölött.
Sok sikert, menni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!