Emelt biosz és emelt kémia érettségi?
Figyelt kérdés
Májusban leérettségiztem azonban a két emeltem 60% felé sikerült. Így nem vettek fel ahova szerettem volna. Mivel jövőre újra akarok jelentkezni ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Gondolkoztam rajta, hogy most októberben megpróbálom mindkettőt újra. Szerintetek ilyen rövid idő alatt feltudnám hozni annyira, hogy meglegyen mindkettő 80%? Valakinek van tapasztalata? Vagy az egyiket most csináljam a másikat meg májusban? Így sok lesz?2016. aug. 22. 19:11
1/3 anonim válasza:
Attól függ hogy érezted, miért nem lett meg a 80%. Azért mert nem fektettél bele elég időt vagy mert nem értetted eléggé az anyagot. Mert ha csak nem tanultál eleget rá, de értetted, akkor ülj neki és vágj bele most ősszel. Ha nem sikerült megérteni dolgokat, akkor lehet érdemesebb csak az egyikre koncentrálni és abból egy jobbat összehozni most, a nehezebbre meg hagyni még fél évet, hogy legyen elég időd felkészülni, gyakorolni és csak akkor elmenni. De ha anyagilag nem nehézség, esetleg elmehetsz mindkettőből ősszel max az egyikre nem készülsz nagyon, mert sok múlik azon, hogy mennyire fekszik neked az adott feladatsor vagy milyen tételt húzol plusz gyakorlod a vizsgahelyzetet is. Sok sikert :)
2/3 anonim válasza:
Egy ujabb kérdést szeretnék feltenni :)) Nemtudjátok véletlenül,hogy az őszi érettségire lehet e a szegedi kormányhivatalban is jelentkezni? A kérdésedre válasszolva én a helyedben megpróbálnám legalább csak az egyiket most ősszel is.
3/3 anonim válasza:
Gondolom orvosi vagy fogorvosi :D
Szerintem mindkettőt húzós lenne októberben. Én bioszból emeltezek újra októberben, kémiából pedig majd csak májusban. Szerintem októberig nem lehetne mindkettőt normálisan megtanulni, mert így őrült tempóban kellene tanulni, és csak összecsapnád mindkettőt.
Második válaszoló:
Igen, lehet jelentkezni a szegedi kormányhivatalban, szeptember 5-ig. Én is a héten megyek bejelenteni szerintem. Már múlthéten akartam, de azt mondták, hogy nem lehet, mert valami baj van a szoftverrel, szóval azért telefonáljatok be előtte szerintem, nehogy hiába menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!