Aki 80-100 % -os emelt kémiát írt, meg tudná mondani hogy napi vagy heti bontásban hány órát tanult kémiát?
Szerintem bár ez csak személyes de annak aki ilyet ír az 3 évet keményen belenyomott a kémiába...
Emelt szinten pedig ne hidd azt hogy 80-100%-ot el tudsz érni 1 év alatt... Osztálytársam emeltezett matekból 1 évnyi tanár után lett lett 37 vagy 57 pontja (pont a plusz pontokról csúszott le)
Szerintem ilyenben ne is reménykedj ha csak nincs napi 4-5-8 órád kémiázni.
8 hónap alatt lett 75%. (Igaz, nekem 65-70% volt a cél, tehát ha nekem 80+% kellett volna, akkor nyilván többet tanulok).
Nyelvi osztályba jártam, nem volt fakt, és csak 10. osztályig tanultunk kémiát - de azért elég jó alapjaim voltak.
Ami a számítási példákat illeti, ősszel elkezdtem megoldani az Ötösöm lesz... példatárat, és fél év alatt mindet megcsináltam. Ez esténként 1,5-2 óra számolást jelentett, legalább hetente ötször.
Elméletet sokkal kevesebbet tanultam, januártól kb. 30-60 percet tanultam, 3-4 alkalommal hetente.
A kísérleteket 1-2 héttel az írásbeli előtt kezdtem el átnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!