Kisbabákkal szeretnék foglalkozni a jövőben. Tudnátok olyan szakmákat mondani ami velük foglalkozik? Valami gyógypedagógus stb. A lényeg hogy kisbabákkal.
Figyelt kérdés
2016. aug. 23. 02:04
1/7 anonim válasza:
Elméletileg van ilyen, hogy "hivatásos anya". Ha ennyire érdekelnek az aprótalpúk, lehet érdemes utánanézned.
2/7 anonim válasza:
Szülésznő, dúla, babamasszőr, babajóga oktató, babapszichológus, gyerekorvos,
3/7 anonim válasza:
Cscsemogondozo, szuleszno, vedono, gyerekorvos, babauszas-oktato, csecsemoapolo :)
4/7 anonim válasza:
A gyógypedagógus kisbabákkal találkozik legkevesebbet...
Én PIC-ben vagyok nővér, itt csupa baba minden :)
5/7 anonim válasza:
csecsemő- és kisgyermeknevelő már egyetemi/főiskolai képzés. Van ugyanez 2 évesben is FOSZ-on, meg vannak belőle OKJ-s képzések is.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ mindenkinek!
Egyetemen szeretnék tovább tanulni, és babákkal foglalkozó állást szeretnék majd!
2016. aug. 24. 09:39
7/7 anonim válasza:
Orvosi egyetem aztán neonatológusnak szakosodni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!