BGE KVIK-ra aki pótfelvételivel került be: mennyi ponttal sikerült? (többi lent)
1. Ha idén 280-nál húzták meg júliusban a kereskedelem és marketing (angol nyelven) szakon a ponthatárt, akkor 349 ponttal van esélyem bekerülni?
2. Vidékről mennék kollégiumba, ma telefonáltam, de azt mondták a KVIK (Lengyel Gyula) kollégiuma már várólistás, és a PSZK-sok kollégiumába lehet esélyem.
Írtam kérvényt a kollégiumnak, az igazgatónak... Már nem tudom mit csináljak.
Valaki help. :D
L/19
1. biztosan gazdasági szakot célzol meg, ha nem világos, hogy 349>280, vagyis minimum esélyes?
2. tegyél fel kérdést is
1. Köszönöm szépen a választ! :) Nem arról van szó, hogy nem látom esélyesnek, pusztán afelől érdeklődtem, hogy alapvetően kellően túllépem-e a minimum ponthatárt, mivel úgy értesültem az egyetemtől, hogy minél több a pluszpont az alaphoz képest, az esély is arányosan nő.
Ezért kérdeztem, hogy van-e esélyem, hátha valakinek van tapasztalata a pótfelvételivel erre a karra.
2. A kérdés valóban lemaradt, de szerintem az aggályaim értelmezéséhez, avagy egy kis segítségnyújtáshoz így is elegendő információt adtam meg.
Mindenesetre értékelem a válaszodat, legalább egy kicsit optimistábban állok az egész szituációhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!