Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BGE KVIK-ra aki pótfelvételive...

BGE KVIK-ra aki pótfelvételivel került be: mennyi ponttal sikerült? (többi lent)

Figyelt kérdés

1. Ha idén 280-nál húzták meg júliusban a kereskedelem és marketing (angol nyelven) szakon a ponthatárt, akkor 349 ponttal van esélyem bekerülni?

2. Vidékről mennék kollégiumba, ma telefonáltam, de azt mondták a KVIK (Lengyel Gyula) kollégiuma már várólistás, és a PSZK-sok kollégiumába lehet esélyem.

Írtam kérvényt a kollégiumnak, az igazgatónak... Már nem tudom mit csináljak.

Valaki help. :D

L/19

2016. aug. 4. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:

1. biztosan gazdasági szakot célzol meg, ha nem világos, hogy 349>280, vagyis minimum esélyes?

2. tegyél fel kérdést is

2016. aug. 4. 18:44
 2/5 A kérdező kommentje:

1. Köszönöm szépen a választ! :) Nem arról van szó, hogy nem látom esélyesnek, pusztán afelől érdeklődtem, hogy alapvetően kellően túllépem-e a minimum ponthatárt, mivel úgy értesültem az egyetemtől, hogy minél több a pluszpont az alaphoz képest, az esély is arányosan nő.

Ezért kérdeztem, hogy van-e esélyem, hátha valakinek van tapasztalata a pótfelvételivel erre a karra.

2. A kérdés valóban lemaradt, de szerintem az aggályaim értelmezéséhez, avagy egy kis segítségnyújtáshoz így is elegendő információt adtam meg.

Mindenesetre értékelem a válaszodat, legalább egy kicsit optimistábban állok az egész szituációhoz.

2016. aug. 4. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, eléggé esélyes, általában pótfelvételin 20 pontnál nagyobbat nem szokott ugrani a ponthatár. Amúgy engem is ilyesmi ponttal vettek fel pótfelvin tavaly PSZK-ra :D A kollégiumról nem tudok mit mondani, sose voltam kolis.
2016. aug. 4. 23:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Jó ezt olvasni. :D
2016. aug. 5. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
A koli ilyenkor mindig tele van aztán egy-két hónap múlva a legtöbb ember rájön hogy szar hely és elköltözik, a félév végére szinte kiürül. :D Előbb utóbb biztos bekerülsz a várólistáról.
2016. szept. 1. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!