Két éve érettségiztem nem sikerült valami fényesen es nem lett elegendő pontom foiskolahoz, most az őszi érettségi időszakban szeretnek egy érettségit letenni?
A kérdésem a következő : melyik az a legkönnyebb választható? Tantárgy amiből lehet érettségizni . (info tesi kizárva) Olyat keresek hogy veszek 2 könyvet es csak megkell tanulni ahol lehet sokat rizsazni. /?
Néztem a mezőgazdasági alapismeretek például de várok meg válaszokat mindenképp .
Csak olyanbol lehet tenni amit tanultam iskolában vagy bármilyen szabadon választható ?
Szerintem bármiből, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
Ha tanulós tantárgyat akarsz akkor választ a törit vagy a bioszt. Ott igazán tényleg csak rizsáni kell
Szerintem a legkönnyebb az irodalom érettségi. Az írásbeli csak a szövegértésről szól, a szóbelit pedig bemagolod.
Láttam, hogy előttem írták a törit, de én azt mondom, hogy inkább az irodalmat válaszd.A történelemben is van logika, de ott azért szükséges a lexikális tudás. Idén én is újraérettségiztem töriből is, de az kevésbé lett jó mint az irodalom. 3-4-es voltam gimnáziumban mindig is, ha nem erősséged a történelem akkor ne vágj bele.(természetesen tanultam rá elég rendesen). Pár hónap alatt nem tudsz megtanulni több mint 4 éves anyagot és két évet ki is hagytál. Én egy évet hagytam ki, de sokat felejtettem. Ha pedig jó vagy valamelyik nyelvből akkor tegyél le egy nyelvvizsgát is.
Azt nem írta le a kérdező, hogy dolgozik-e. ;) Tehát számításba kell venni az akár 12(!) óra melót. Ezért írtam le, hogy pár hónap alatt nehézkes.
A kérdezőnek: Ha tavasszal csinálod meg még mindig több időd lesz rá készülni. Nekem is megfordult a fejemben az őszi, de a tavaszival reálisabb volt. :)
71% mit kötekedsz?
Ha a kérdezőnek nehézkes a kihagyàs utàn a tanulàs, akkor az. Majd belelendül szorgalommal. Nekem is nehezen ment 4 év utàn. Most egyetemre jàrok (gtk) és sikerült felvenni a tempòt, szóval ezt is càfolnàm.
Miért kötekedés? Jellemző a kategóriában, ha valaki megkérdezi, hogy mondjuk egy teljes év alatt fel tud-e készülni egy darab érettségire még arra is azt írogatják neki, hogy úúúúristeeeen, hát nem, hát az négy év anyaga, hát neki csak úgy sikerült, hogy négy évig még különtanárhoz is járt meg csak akkor esetleg, ha napi 8 órát ül felette meg ilyenek.
Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!