Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van értelme a pótfelvétlinek?

Van értelme a pótfelvétlinek?

Figyelt kérdés

Sajnos nem jutottam be az egyetemre.Egy OKJ-s képzésre jelentkeztem már.De azt hallottam,hogy van pótfelvételire lehetőség.Igaz,hogy csak fizetős van?? Ha igen akkor maradok az OKJ-nál. Sajnos csak egy félévet tudnék kifizetni az egyetemen,ha fizetős.Úgy meg semmi értelme nem lenne.Ha jelentkeznék akkor köteles lennék beiratkozni? Mert kíváncsiságból jelentkeznék,hogy arra felvennének e vagy valami.Vagy így másoktól venném el a helyet,mert azt nem akarom.De ha fizetős akkor nem akarnék beiratkozni.

Minden kar indít pótfelvételis szakot?

Sajnos ebben nem vagyok tájékozott.Viszont jövőre ismét jelentkezek egyetemre,mert addigra csinálnék egy emeltet és egy nyelvvizsgát :)

2016. júl. 27. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak fizetős.
2016. júl. 27. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
ÉS nem mindenhol van.
2016. júl. 27. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha most nem tudod fizetni, akkor diákhitel. Ha meg később jó munkád lenne vele, akkor megéri, és ki is tudod könnyen fizetni.
2016. júl. 27. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Keress olyan 1 éves OKJ képzést, mely szakirányba vágna, mivel ha jól tudom, pluszpont ér. Az első OKJ ingyenes amúgy is + így diák maradnál, járna diákigazolvány, és tudnál jelentkezni diákmunkára. 1 év múlva meg újrafelvételizni, hisz 1 év nem olyan sok idő.
2016. júl. 27. 19:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Most egy két éves OKJ-t kezdek,de jövőre ismét jelentkezek egyetemre. És ha sikerül akkor passzívá tenném az elkő két félévet egyetemen :) persze ha lehet
2016. júl. 27. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet passzívként kezdeni, csak nagyon kivételes esetben. (Gyereked akkor születik meg, stb)
2016. júl. 28. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!