A Debreceni Abigél suliba járt valaki? Szerintetek érdemes oda menni? Csak4-5ös tanulókat vesznek fel?
Az én barátnőmnek 45 pontja lett
...nem vették fel az Abigélbe !De miért?
Kizárt, hogy egy 4-es tanuló beírná az Abigélt!!!
Egy 4-es már a Medgyessybe bejut, de be szokták írni a Bethlent és a vegyiparit is a 4-esek, sőt még 4 alatt is vesznek fel a Vegyipariba...akkor gondolhatod kik írják be az Abigélt.
Mi az hogy 45 pontja volt a barátnődnek? Az 50-ből? Nem hiszem. Minthogy azt sem hogy az ofője nem világosította fel milyen az Abigélt, no name iskola. A tanárok semmibe nem nézik, kb. a nagyon gyenge tanulóknak javasolják akik még a Keribe Irinyibe se biztos hogy bejutnak. Onnan egyetemre tuti nem jut be senki. Mármint az Abigélből.
Utánanéztem, mert nem akarok anélkül vitába szállni senkivel. Igen, jól emlékeztem: az Abigélben NEM KELL központi felvételi csakis a hozott jegyeket nézik.
Ezenkívül augusztus 30-ig PÓTFELVÉTELIT hírdetnek mindegyik gimis osztályba olyan kevés jelentkező volt.
Erről ennyit.
Ha nem hiszel nekem, itt utána is olvashatsz mindennek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!