Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 302 ponttal felvehetnek még...

302 ponttal felvehetnek még SZTE programtervezőre idén?

Figyelt kérdés
Nem tudom mire kellene számítani, de én nagyon úgy érzem, hogy nagy az esély, hogy nem kell reménykedni semmiben... :/

2016. júl. 19. 19:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Simán felvesznek, egyik évről a másikra max 10-20 az ingadozás.

281 volt...nem hiszem, hogy picit is emelkedne.

2016. júl. 19. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Valóban nem túl fényes a pontszámod de szerintem elég lehet.
2016. júl. 19. 21:49
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Erre a kérdésre kedd este fogok válaszolni.
2016. júl. 20. 09:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát kedden már én is elég információ birtokában leszek...
2016. júl. 20. 22:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Elég furcsa úgy ítélkezni egy ismeretlen felett, hogy semmit sem tudsz az életéről és képességeiről... Az alacsony pontszám nem az intelligencia és a tudás hiányát jelöli. Rosszul érzem magam, hogy ennyi pontom lett, de ettől még hülye nem lettem. :)
2016. júl. 21. 12:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Nos kezdjük azzal, hogy családi és más gondok miatt rontottam el az érettségiket. Két évig jártam emelt matekra és emelt infóra, ahol szinte csak jó jegyeim voltak. Informatikából lényegében programozás tanultunk. Összességében mindenből ötös lettem... Ami teljesen lerontotta a pontjaimat, az az emelt matematika érettségi. Rosszkor jött egy ember, akit (saját hibámból persze) nem hagytam magára. Nem bírtam készülni matekórákra az utolsó évben és ez lett az eredménye. Egyébként meg nem értem mi ez a szándék, hogy meg akarod magyarázni egy tényleg abszolúte nem ismert embernek, hogy nem lesz képes bírni az egyetemet, ha netán bekerül...
2016. júl. 21. 13:32
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Visszahozom az agyad a valóságba :)

"Nem bírtam készülni matekórákra az utolsó évben" Ebből látszik az agyi szinted, ugyanis ha tudtad, hogy nem tanultál matekot utolsó évben akkor FEBRUÁRIG átjelentkezhettél volna középszintre...

Február mikor van? A második félév elején.

Oké, mindenből ötös voltál az 100 pont.

Elrontott emelt matek, legyen 40% és így nincs többletpont.

Informatika biztos jó lett, legyen minimum 85% két év emelttel. Ez 85 + 50 pont.

Azt írtad, hogy csak a matekot rontottad el, akkor a többi érettségi legyen 80%, mert hogy mindenből ötös voltál.

Számoljuk ki:

Tanulmányi pont: 100 (mindenből ötös lettél)

Érettségi átlag: (85 (info) + 40 (matek) + 3*80) / 5 = 73

Matek: 40

Infó: 85

Többlet: 50

Összesen: 348

Következtetés: hazudsz.

2016. júl. 21. 13:48
 8/11 A kérdező kommentje:
Jesszus. Ez eszméletlen, hogy mennyire le akarsz alacsonyítani egy ismeretlent... Köszönöm válaszod azért... Valóban. Nem hiszem, hogy el tudom magyarázni úgy, hogy fölfogjad. Talán velem van baj. De semmi gond... Nincs jobb dolgod neked se, mint, hogy fitogtassad "felsőbbrendűségedet".
2016. júl. 21. 13:53
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Előző, ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy unokatesóm 86%-os emelt matekkal meg 95%-os közép fizikával majdnem kibukott. Konkrétan vért kellett izzadnia hogy meglegyen minden vizsgája. Végül a 7 félévet 11 alatt végezte el. Na ennyit számit az érettségi.
2016. júl. 21. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:

A 86-os emelt matek és a 95 közép fizika nem sok, műszaki felvételizőként átlagos.

Akkor gondolj bele, hogy 302 pont mire elég egy olyan szakon ahol a legtöbb a matek (a matektanári és a ttk-s matek szak után)...

Persze olyan esetek léteznek, hogy valaki nem igazán jó matekos, a zh-kat lehozza kettessel valahogy, a vizsgára meg bemagol mindent, ilyen van.

2016. júl. 21. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!