Katonaság, vagy orvosi?

Figyelt kérdés

Abban a helyzetben vagyok, hogy nem tudom eldönteni, hogy mit válasszak. Ez a két fő irány érdekel, illetve NKE-n a nemzetközi és európai tanulmányok karon belül a nemzetközi biztonság- és védelempolitika, a hadtudományi és honvédtisztképző karon belül pedig katonai vezetői(bár ez a szemem miatt kérdéses) és a katonai logisztikai karok közül kellene választanom, ha a katonaságot választom. Viszont sajnos egyenlőre nem igazán tudom, hogy katonaság vagy orvosi legyen.

Gondolkoztam azon, hogy katonaorvos lennék, de nem tudom, hogy az mennyire tartozik a katonaság állományához, úgyhogy ebben sem vagyok biztos.

Bármilyen ötletet, tapasztalatot, javaslatot szívesen fogadok!

Köszönöm!

2016. júl. 15. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem végezd el előbb az orvosit, mert az mindenhogyan egy biztos pont. Utána ha lesz kedved még beállhatsz katonának is. És orvosként eleve tisztként kezdheted.
2016. júl. 16. 09:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy nem az a célom, h eleve tiszt legyek :D én küzdeni szeretnék azért, nem azt akarom, hogy csak úgy az ölembe hulljon...

Másrészt, a katonaságnál miért biztosabb a z orvosi? o.O

2016. júl. 17. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Tisztként is küzdhetsz eleget ne aggódj. Ott is vannak fokozatok. És az orvosi azért biztosabb, mert azzal a világ bármely pontján el tudsz helyezkedni. Katonaként nem biztos.
2016. júl. 18. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Ilyetszól küzdeni akarok. Ecsém, orvosi egyetem. Küzdhetsz ott eleget:D
2016. júl. 19. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:
eleve tiszt leszel ha az NKE-re jelentkezel okos :D Vagy gondoltad hogy egy 4 éves egyetemi képzés után majd közkatonaként kell felküzdened magad? nem lenne hülyeség, csak akkor mi értelme lenne a 4 évnek? 1 biztos, ha katonaként kezded, nem leszel orvos, ha orvosként kezded még lehetsz katona, bár azt inkább katonaruhába öltöztetett orvosnak nevezném.
2016. júl. 22. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
orvosi aztán katonaság. oszt katonaorvos vala az ur
2018. febr. 8. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!