Egyetemen a tesi tényleg olyan hogy szinte bármilyen sportot válaszhatok?
én nem oda járok.
De tényleg nagoyn sokféle sport van. a lovaglás az nálunk nincs. step aeroc, különböző küzdősportok, tipikus labadajátékok, kondi, különböző táncok, úszás stb. Párért kell vmennyi pénzt fizetni de kevesebbet, mintha egyetemen kivül mennél
El ne hidd, hogy a lovaglást finanszíroznák neked. :D :D
Olyanokat finanszíroznak amit Ők sulin belül tudnak nyújtani, tenisz, kondi, stb. Az egyszerűbb dolgok.
"Egyetemen a tesi tényleg olyan hogy szinte bármilyen sportot válaszhatok?"
Ez igaz.
A lovaglás pont az "extrémek" közé tartozik. Pontosabban kettő félév teljesítése kötelező ahhoz, hogy záróvizsgázhass. Nagyon sok féle van amik hirtelen eszembe jutnak foci,kosár,röpi,ping-pong, floorball,tenisz,úszás,teremfoci csapatban, teke (én ezt csináltam mind a kettő félévben nagyon ajánlom, nem megterhelő szórakoztató tanár jó arc és csak 1 órás újszegedi modern pályán, ingyenes), valamilyen ejtőernyősdi is van, de lehet csak elméleti szinten ezt nem tudom pontosan, küzdősportok, jóga, lányok ilyen mozgós labdás alakformálós valamik :D aerobik?, görkori/Jégkori, meg vannak tényleg ilyen különlegesek mint a lovaglás, de fizetős meg átjárkálós a lovas helyre, régebben volt sportlövészet, de mostanában nem láttam már, nagyjából ezek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!