Szociális munka alapszakról mik a vélemények?
Figyelt kérdés
Érdemes? Valóban alacsony a fizetés?
Aki elvégezte milyen könnyen tudott elhelyezkedni és hol?
2016. jún. 23. 01:07
1/5 anonim válasza:
Mi az, hogy érdemes-e? Van egy munkakör, ami sokakat vonz, és ez kell hozzá. Ennyi. Éhrn halni talán nem fogsz vele, bár ismertem valakit, aki egyetem mellett a Tescóban dolgozott, és diploma után is inkább maradt, mert a fizetés jobb, és van biztos munka.
2/5 anonim válasza:
tényleg alacsony a fizu, ilyen 110-120 nettóban, de nem is kell megszakadni
egyik ismerősöm ugyanilyen szakra jár és nagyon szereti; mondjuk ő szakspecifikusan addiktológiára jár, ezen belül
3/5 A kérdező kommentje:
#2 érdekelne ez a szakspecifikusság, hogy lehetséges egyszerre?
2016. jún. 23. 14:31
4/5 anonim válasza:
#2 vagyok: pontosan nem tudom, de ha jól emlékszem akkor az első vagy a második évtől lehet választani, hogy milyen irányban mész tovább; nyilván mást is lehet választani... sajnos többet nem tudok róla, lehet, hogy az intézménynek kellene írnod (ismerősöm Pécsett tanul úgyhogy a Pécsi Egyetemnek) és ott érdeklődni
5/5 anonim válasza:
maga a szak nem nehéz, elvégezhető, vannak elég érdekes órák, de nagyon sok unalmas is volt.én spec untam már hogy állandóan a romák életét kellett hallgatni meg hogy mi a problémájuk,hogy lehet megoldani, így szegénység úgy szegénység (zárójelben ebben az országban hiába is küzdünk,egyre nagyobb szegénység lesz,szal..) az elhelyezkedés viszont annál nehezebb. bár ha nagyon lelkes vagy a szakmában, és ez az életed, és sokat tűrsz egy melóhelyen, képes vagy feláldozni sok mindent, úgy el lehet hamar helyezkedni, végülis. meg ha önkénteskedsz. én elvégeztem,de sosem fordult meg a fejemben,hogy valahova elmenjek melózni, szabadidőmet feláldozni egy 'köszönöm'-ért cserébe, 0 ft fizuért. :) te nem tudom mennyire vagy elszánt. egyébként a suli elején még engem is érdekelt sok terület, de most már....sokmindent láttam a képzés alatt,gyakorlatokon.meg melókeresés közben is sok helyen jártam már. nem a legbíztatóbbak voltak :) fizuról meg ne is beszéljünk!!!.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!