Szociológusok, figyelem! Mégis mit takar a szociológia? Kérlek, a szempontok szerint írjatok!
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék:
- milyen ágak vannak, ezek mivel foglalkoznak
- mennyire terepmunka, mennyire irodában ülős
- mennyi a havi jövedelem, és ebből kb. mennyi megy el adókra, gázra stb.
- milyen gyorsan és hol lehet állást találni (nem mcdonalds, köszönöm)
- milyen alapismereket ajánlott elsajatátítanom az egyetemig
- nektek mennyire tetszik a munkátok, ha nem, utólag mit választanátok :) köszönöm
(És wikis adatokra nincs szükségem, azt én is megtudom nézni)
#egyetem #továbbtanulás #lehetőség #élet #ember #karrier #megélhetés #szociológia #szociológus #pályaválasztalás
2016. jún. 7. 17:18
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj, de mégis mi köze a szociológus munkájának ahhoz, hogy mennyi pénzt kell adózni és rezsire költeni? Ennek a részének te is ugyanúgy utána tudsz menni :D
2/4 A kérdező kommentje:
Valóban, az a rész már a saját lustaságom, de reméltem, hogy ha egy dolgozó ember válaszol, akkor ezt is megtudhatom.
Egyébként meg, ha választ adsz, akkor mi lenne, ha nem a kérdésem egy részét kifogásolnád, hanem szereznél magadnak egy életet?
2016. jún. 7. 21:50
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló, engem a tapasztalatok érdekelenek, ugyanúgy a felvit is megtudom nézni, ahogy a wikit.
2016. jún. 8. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!