Általános iskolásokat szeretnék tanítani. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Általános iskolásokat szeretnék tanítani bármilyen tantárgyból,de nem tudom hogyan kezdjek hozzá.Jelenleg 8.osztályos tanuló vagyok,kitűnő tanulmányi átlaggal és egy angol nyelvvizsgával rendelkezem,szeptembertől pedig a Fazekas Mihály Gimnáziumba fogok továbbtanulni.
Szerintetek hogyan kezdjem,mit csináljak?
A válaszokat köszönöm:)
2016. máj. 24. 18:07
1/5 anonim válasza:
Nem egyértelmű a kérdésedből: korrepetálni szeretnéd az általános iskolásokat, vagy később tanító/tanár akarsz lenni?
2/5 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen hivatásként gondolja a tanítást.
Min. 2 évig még semmit - azon kívül, hogy döntsd el, milyen szakos tanár szeretnél lenni. Majd annak megfelelően válassz fakultációt és készülj az érettségire!
3/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat,kicsit félreérthető volt a kérdés.Korrepetálni szeretnék gyerekeket:)
2016. máj. 24. 20:51
4/5 anonim válasza:
Arra készülj, hogy pénzt nem biztos, hogy kapni fogsz érte 14 évesen.
5/5 anonim válasza:
2-es vagyok: akkor ősszel adj fel hirdetést, hogy vállalsz korrepetálást. Meg terjeszd a barátaid között meg az ismeretségi körödben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!