Hol és mit tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
Szakközépiskolában (gépészet) fogok végezni jövőre, de nem nekem való és szeretnék valami mást tanulni, 4-5ös tanuló vagyok, van középfokú nyelvvizsgám és jövőre emelt érettségit teszek angolból. Szerintetek mire lenne érdemes mennem főiskolai szakokat tekintve? A probléma velem, hogy inkább humán beállítottságú vagyok és nagyon nehezen megy a matek és a fizika (utóbbit gyűlölöm), felvi kalkulátorral számolgattam a pontjaimat és kb 400-430ra számítok, ami ahogy nézegettem nem elég egyetlen jó humán szakra sem. Mérnök nem akarok lenni, oda elég lenne a pontom, viszont érzem, hogy kibuknék hamar, nem nekem való. Az infón gondolkodom, de ott is rengeteg matek van és az is reál irányzat inkább. Teljesen kétségbe vagyok esve, mit tegyek?!2016. máj. 24. 09:56
11/11 anonim válasza:
Nem tudom, az onkoltseges szoba johet-e neki, azert irtam. Oda alacsonyabbak a ponthatarok, foleg egy videki egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!