Minek tanuljak tovabb? Valami közgazdaságtani szak vagy pénzügyi nyomozó?
(jelenleg 10.osztályos vagyok)Nagyon érdekel a közgazdaságtan,de a bűnüldözés is főleg ha komolyabb ügyeken dolgozhatok mint (pl:szervezett bűnözés,kábítószer kereskedelem,tőzsdei csalások stb) középszinten tanulom jelenleg a matekot lehet egyetemi matek túl nehéz lenne nekem és kétlem h meglenne 460 pont államira,hogy bejussak egy jó közgazdaságtani képzésre.Amerikában élnék biztos a nyomozói munkát választanám de itt sokat hallom hogy egy szar,unalmas munka,sok túlórával és kevés fizetéssel,ebből mennyi igaz?
és még egy dolog ha közszolgálati egyetemet választom akkor az Mo.-ra korlátoz engem viszont egy közgazdaságtani diplomával meg unalmas asztali munkám lenne több fizetéssel.
Külföldi egyetemen lehet tanulni nyomozónak?
Ti minek tanulnátok tovább?(mást nem tudok elképzelni, másban nem vagyok jó)
A kevés fizetés rész már egyáltalán nem igaz a rendőrökre. Egy kezdő hadnagy kb. 220e illetményt kap, a közgázzal nem vagyok képben de pályakezdőként nem hiszem h ennyit kapnál.
Még annyit hozzátennék, nem biztos hogy tudod de a pénzügyi nyomozó a NAV kötelékében dolgozik. Ami téged érdekel az a gazdaságvédelmi nyomozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!